PRODUSELE NOASTRE

Cu o rețea de distribuție la nivel național, poți fi sigur că găsești o locație GASPECO care te poate ajuta în soluționarea nevoilor tale de GPL.

Echipa noastră de specialiști este disponibilă în identificarea soluțiilor tehnice și financiare optime de care ai nevoie.

GASPECO asigură o gama largă de produse adaptate oricărei nevoi:

Vezi autorizații GASPECO

Linii de business

INFRASTRUCTURĂ‚ STRATEGICĂ‚

  • 2 stații de îmbuteliere ambele având capacitate de stocare (în Negoiesti și Timișoara)
  • 2 milioane butelii - ambalaje
  • Rețea de distribuție națională pentru toate liniile de business

Calitate. Siguranță. Tradiție

Punem în prim plan consumatorul, suntem receptivi la așteptările clienților și partenerilor noștri oferindu-le produse și servicii de calitate superioară.

Pentru a menține stadardele unei afaceri de succes urmărim permanent să acționăm cu integritate, respectând principiile etice în orice decizie pe care o luăm, ca un angajament care ne ajută să luăm decizii corecte, indiferent de context sau situație.

Tendințele actuale precum și situația economică aflată într-o continuă dinamică, impun o atenție sporită către măsurile și procedurile formulate în cadrul GASPECO L&D România, astfel încât să putem asigura o dezvoltare durabilă și sustenabilă iar printre elementele esențiale ale acestui concept se regăsește și poziționarea corectă a companiei în piața, prin implementarea și menținerea unor standarde ridicate de profesionalism.

Sloganul nostru, Calitate, Sigurantă și Tradiție, de peste 10 ani a devenit modul nostru de lucru, sistemul de valori ce ne obligă în tot ceea ce facem zi de zi în GASPECO stabilind obiective clare de performanță cu scopul de a crește satisfacția clienților noștri și de a îmbunătății permanent calitatea produselor și a serviciilor noastre.

Continuăm să investim semnificativ în verificarea și testarea recipienților de GPL , în tehnologizarea stațiilor de îmbuteliere, în sisteme noi de siguranță , în înnoirea parcului de butelii, fiind mereu aproape de clienții noștri cu oferte și produse special create pentru a satisface orice nevoie energetică, dezvoltându-ne rețeaua de distribuție pentru a fi mai aproape de casa dvs. dacă ne referim la buteliile pentru aragaz sau de afacerea dumneavoastră dacă ne referim la propan în sistem mic vrac.

Zi de zi vă puteți alimenta mașina sau flota în peste 150 locații de vânzare GPL auto sau, mai nou, în benzinariile GASPECO care, cu siguranță, vor deveni alegerea dumneavoastră numărul 1, partenerul dumneavoastră preferat, așa cum se întâmplă și în cazul buteliilor pentru aragaz.

Cătălin Apostolescu
DIRECTOR GENERAL GASPECO L&D S.A
Furnizăm energie Încă din 1996

Suntem lideri pe
piața GPL

Vizionează clipul
despre compania noastră
0

depozite distribuție butelii

0

puncte de revânzare butelii

0

benzinării cu produse GASPECO

0

parteneri propan mic vrac