Istoric

  • Acasa
  • /
  • Compania
  • /
  • Istoric

Momente importante în istoria companiei Gaspeco

2020

Azi, Gaspeco L&D, în urma unui proces de reorganizare a operațiunilor, cu o nouă echipă de management, continuă să-și consolideze poziția de operator lider în piața de GPL în România;

2013

Din 15 Ianuarie 2013 acționariatul Petrom LPG S.A. se schimbă , GASPECO L&D devine nouă denumire a companiei. Suntem în continuare furnizorul preferat de GPL în sistem mic vrac de către companii de renume pe piață din România, venind în sprijinul lor cu un produs de calitate ce se reflectă în produsele lor finale furnizate pe piață din România și nu numai.

2011

Certificare ISO Germanischer Lloyd (DNV GL) cu privire la Implementarea Sistemelor de Management relevante pentru Producție, îmbuteliere și Comercializare LPG, în conformitate cu sistemele BS OHSAS 18001:2007, DIN EN ISO 14001:2009, ISO 9001:2008 (Calitate, Mediu și Sănătate și Siguranță în Muncă);

Continuăm să investim în siguranță produselor noastre și implicit în siguranță clienților noștri dezvoltând campanii de informare despre riscul folosirii necorespunzătoare a sistemelor de racordare a buteliei către aparatul consumator (conexiuni tip furtun) sau/și despre obligativitatea folosirii garniturii de etanșeizare la fiecare schimbare a buteliei goale cu una plină.

2010

Februarie 2010 - are loc implementarea cu succes a sistemului de Management Integrat al operațiunilor comerciale, dezvoltat și adaptat pentru Managementul clienților, Gestiunea Stocurilor (GPL și Butelii), Managementul logistic, Managementul limitelor de credit, Managementul operațiunilor derulate de către agenți (comenzi, note de livrare), Managementul Producției în Stațiile de îmbuteliere (gestiunea stocurilor, mișcările materiale, inventar).

2008

La nivel mondial Shell LTD Internațional își concentraza întreagă activitate pe explorare restrângându-și activitatea din 8 țări dintre care și România. Urmare a deciziei Shell LTD Internațional, OMV Petrom S.A achiziționează acțiunile Shell Gas din România luând ființă Petrom LPG S.A.

Are loc prima extindere majoră a rețelei de comercializare a buteliilor de aragaz prin aliperea mai multor canale de distribuție.

2007

A fost construită rampa de verificare tehnică periodică a recipienților de mic vrac cu deversare ape uzate în stația de epurare Petrobrazi.

A fost mărită capacitatea de depozitare a stației de îmbuteliere GPL Timișoara cu 2 recipente cilindrice orizontale a 100 mc fiecare, destinate depozitării și livrării de Propan și Autogas către beneficari.

1996

Shell GAS România își începe activitatea în luna ianuarie, funcționând ca un joint venture între Royal Shell Dutch și PECO, introducând pe piață din România, la sfârșitul anului, Butelia Galbenă iar în 1997 instalația de propan tip mic vrac destinată utilizatorilor casnici, comerciali sau industriali.