Mesaj CEO

  • Acasa
  • /
  • Compania
  • /
  • Mesaj CEO

Mesaj CEO

Pasiunea este energie și energia vine din tot ceea ce facem zi de zi la  GASPECO.

Oferirea de produse de calitate sigure este angajamentul nostru, este ceea ce ne ghidează în tot ceea ce facem, mai mult decât simpla conformare cu legislația și reglementările în vigoare.Ne ajută și ne obligă în același timp să luăm decizii corecte respectând mediu, partenerii , angajații și mai ales, clienții.

Cu o experiență de peste 25 ani pe piața de GPL din România, am înțeles primii ce înseamnă produse și servicii de calitate fiind pionieri pe piața de butelii și livrări în sistem mic vrac. Suntem inspirați de clienții și partenerii noștri și motivați de moștenirea noastră. 

Punem în prim plan consumatorul, suntem receptivi la așteptările clienților și partenerilor noștri oferindu-le produse și servicii de calitate superioară.

Pentru a menține stadardele unei afaceri de succes urmărim permanent să acționăm cu integritate, respectând principiile etice în orice decizie pe care o luăm, ca un angajament care ne ajută să luăm decizii corecte, indiferent de context sau situație.

Tendințele actuale precum și situația economică aflată într-o continuă dinamică, impun o atenție sporită către măsurile și procedurile formulate în cadrul GASPECO L&D România, astfel încât să putem asigura o dezvoltare durabilă și sustenabilă iar printre elementele esențiale ale acestui concept se regăsește și poziționarea corectă a companiei în piața, prin implementarea și menținerea unor standarde ridicate de profesionalism.

Sloganul nostru, Calitate, Sigurantă și Tradiție, de peste 10 ani a devenit modul nostru de lucru, sistemul de valori ce ne obligă în tot ceea ce facem zi de zi în GASPECO stabilind obiective clare de performanță cu scopul de a crește satisfacția clienților noștri și de a îmbunătății permanent calitatea produselor și a serviciilor noastre.

Continuăm să investim semnificativ în verificarea și testarea recipienților de GPL , în tehnologizarea stațiilor de îmbuteliere, în sisteme noi de siguranță , în înnoirea parcului de butelii, fiind mereu aproape de clienții noștri cu oferte și produse special create pentru a satisface orice nevoie energetică, dezvoltându-ne rețeaua de distribuție pentru a fi mai aproape de casa dvs. dacă ne referim la buteliile pentru aragaz sau de afacerea dumneavoastră dacă ne referim la propan în sistem mic vrac.

Zi de zi vă puteți alimenta mașina sau flota în peste 150 locații de vânzare GPL auto sau, mai nou, în benzinariile GASPECO care, cu siguranță, vor deveni alegerea dumneavoastră numărul 1, partenerul dumneavoastră preferat, așa cum se întâmplă și în cazul buteliilor pentru aragaz.

Vă invit să aflați mai multe despre GASPECO, despre istoricul companiei sau despre produsele și serviciile noastre vizionând filmul nostru de prezentare.

Vă mulțumesc că sunteți aproape de noi, că ați ales produsele și serviciile GASPECO, că ați accesat pagina noastră de internet și va promit că vom continua să fim cei mai buni, mereu la dispozitia dumneavoastră.

Cătălin Apostolescu
DIRECTOR GENERAL GASPECO L&D S.A