Servicii

Gaspeco L&D SA pune la dispozitia clientilor sai recipiente sigure si asistenta permanenta, conforme tuturor standardelor de calitate europene.

In calitate de proprietar a acestor recipienti, Gaspeco L&D SA este preocupata sa asigure introducerea pe piata si livrarea catre consumatori de recipienti in perfecta stare de functionare. Astfel, preia responsabilitatea
transportarii, instalarii, punerii in functiune, intretinerii periodice, verificarii si mentinerii aspectului exterior al acestora.

Gaspeco L&D SA are personal de specialitate autorizat, atat pentru supravegherea tehnica in utilizare a recipientelor GPL cat si pentru avizarea proiectelor tehnice pentru instalarea si exploatarea instalatiilor de GPL.

Astfel Gaspeco L&D SA poate oferi consultanta tehnica completa in ceea ce priveste alegerea solutiei optime pentru realizarea instalatiei GPL, obtinerea autorizatiilor legale si supravegherea in functionare a instalatiilor pe toata perioada contractului.

Gaspeco L&D SA dispune de un centru de serviciu clienti care preia toate reclamatiile de natura tehnica aparute in functionarea instalatiilor GPL.

Cu ajutorul echipelor de sub-contractorilor autorizati, Gaspeco L&D SA, asigura rezolvarea tuturor problemelor tehnice reclamate, in cel mai scurt timp posibil.

Daca esti interesat sa afli mai multe informatii despre serviciile furnizate de Gaspeco L&D, click aici...

Daca ai intrebari legate de produsele si serviciile oferite de Gaspeoco L&D, click aici...