“Nu exista nimic fara energie, iar energia nu exista fara pasiune!
 

Sunt mai mult de 4 ani de cand Calitatea, Siguranta si Traditia  au devenit sloganul nostru transformandu-se in sistemul nostru de valori, in ceea ce ne ghideaza si ne obliga in tot ceea ce  facem zi de zi in  GASPECO.

Punem in prim plan consumatorul, suntem receptivi la așteptarile clientilor si partenerilor nostri oferindu-le produse si servicii de calitate superioara.

Cred cu tarie ca pasiunea, implicarea in viata societatii si respectul fata de clientii nostri ne-au sustinut pozitia de leader pe piata de GPL din Romania.

An de an ne stabilim obiective clare de performanta avand scopul de a creste satisfactia clientilor nostri si de a imbunatati permanent calitatea produselor si a serviciilor noastre.

Astfel, in ultimii ani, GASPECO a investit semnificativ in retehnologizarea statiilor de imbuteliere, in sisteme noi de siguranta , in  verificarea si testarea recipientilor  de GPL, in innoirea parcului de butelii toate acestea avand scopul de a sustine intreaga activitate a companiei bazata pe SIGURANTA si CALITATE.

Si in 2017 vom continua sa fim aproape de clientii nostri cu oferte speciale, cu promotii si produse si locatii noi.

Produsele GASPECO vor fi mereu aproape de casa dumneavoastra daca ne referim la buteliile pentru aragaz sau de afacerea dumneavoastra daca ne referim la propan in sistem mic vrac.

Va veti putea alimenta masina sau flota dumneavoastra in peste 200 locatii de vanzare GPL  auto pe care noi le aprovizionam ce vor  deveni alegerea dumneavostra numarul 1,  partenerul dumneavoastra preferat, asa cum se intampla si in cazul buteliilor pentru aragaz.

 

Va invit sa aflati mai multe despre GASPECO, despre istoricul companiei sau despre produsele si serviciile noastre vizionand filmul nostru de prezentare https://www.youtube.com/watch?v=BqqRa7aY-Xk

Va multumesc ca sunteti aproape de noi, ca ati ales produsele si servicile GASPECO, ca ati accesat pagina noastra de internet si va promit ca vom continua sa fim cei mai buni, mereu la dispozitia dumneavoastra.

 

Marian Dragos Manescu